Verzending & retourneren:

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De kosten voor verzending komen voor rekening van de koper. Deze verzendkosten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:
– Standaardpakket: € 9,95 incl btw
– Pergola pakket: € 35,00 incl btw

Pakketten vanaf € 75,00 worden gratis verzonden, met uitzondering van de pergola. Hierbij worden te allen tijde verzendkosten berekend.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. De retourkosten kunnen afwijken, afhankelijk van het soort pakket. Houtpakketten retour zenden komt ook geheel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@kipos.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Alvorens producten retour gestuurd worden, dient u contact op te nemen met ons. Een retourformulier zal u vervolgens toegestuurd worden welke volledig ingevuld dient te worden. Hierop vindt u tevens het retouradres.
Dit retouradres kan afwijken per producttype.

Maatwerk:

Maatwerk producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Contact

  klantenservice@kipos.nl

  06 17 98 36 27
(ma t/m vrij per Whatsapp

08:30-17:00 uur)

Wattstraat 7
2723PZ Zoetermeer
(Geen bezoekadres)

KVK: 70731519
BTW-nr: NL019669549B01

Stel hier je vraag

12 + 6 =